Blyneliai su imbieru ir natūraliu medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Blyneliai su imbieru ir natūraliu medumi

Kartais mano šeimoje pasitaiko tokių akimirkų, kai pieno produktų būna perteklius ir liūdna su jais atsisveikinti (tinkamai jų nepanaudojus), todėl, kad jie nenueitų veltui, pagal šį receptą ruošiame skanius apkepus. Tokie gardūs kepiniai mano šeimai teikia neįtikėtiną džiaugsmą!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.74/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blyneliai su imbieru ir natūraliu medumi Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su cukrumi, įmaišykite prieš tai įdėtą sodą. Išmaišykite. Į tą pačią vietą suberkite kvietinius miltus, natūralų medų. Vėl išmaišykite.

Žingsnis 2

Blyneliai su imbieru ir natūraliu medumi Žingsnis 2
Supjaustykite obuolį gabalėliais. Supjaustykite nedidelį gabalėlį imbiero. Svarbu imbiero imti nedaug, kad jis savo aštrumu nesugadintų skonio. Į tešlą sudėkite obuolį ir imbierą.

Žingsnis 3

Blyneliai su imbieru ir natūraliu medumi Žingsnis 3
Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos