Publikavimo data: 2024-06-22
Blyneliai su imbieru ir natūraliu medumi
Kartais mano šeimoje pasitaiko tokių akimirkų, kai pieno produktų būna perteklius ir liūdna su jais atsisveikinti (tinkamai jų nepanaudojus), todėl, kad jie nenueitų veltui, pagal šį receptą ruošiame skanius apkepus. Tokie gardūs kepiniai mano šeimai teikia neįtikėtiną džiaugsmą!
Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su cukrumi, įmaišykite prieš tai įdėtą sodą. Išmaišykite. Į tą pačią vietą suberkite kvietinius miltus, natūralų medų. Vėl išmaišykite.
Žingsnis 2
Supjaustykite obuolį gabalėliais. Supjaustykite nedidelį gabalėlį imbiero. Svarbu imbiero imti nedaug, kad jis savo aštrumu nesugadintų skonio. Į tešlą sudėkite obuolį ir imbierą.
Žingsnis 3
Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol iškeps.
Kategorijos