Publikavimo data: 2024-06-16
Blyneliai su kepenėlėmis ir kiaušiniais
Blyneliai su kepenėlėmis ir kiaušiniu yra labai skanūs, aromatingi, su gardžia traškia plutele. Šiam patiekalui tinka su pienu virti ploni ir elastingi blyneliai. Tokie blyneliai tinka su grietine, smulkintomis žolelėmis, sūriu ar grietinėle, taip pat patiekalą galite papildyti įvairiais padažais pomidorų ar pieno pagrindu. Prie tokių blynų tinka lengvos daržovių salotos arba žalios daržovės. Kepenėlėmis įdaryti blynai - puikus pasirinkimas pusryčiams, iškylai ar sočiam užkandžiui.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą blynams. Kruopščiai sumaišykite kiaušinius, miltus, druską, cukrų ir augalinį aliejų. Palaipsniui supilkite porcijomis kambario temperatūros pieną ir viską išmaišykite iki vientisos konsistencijos. Kepkite blynus iš abiejų pusių ant gerai įkaitintos keptuvės.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą: virtus vištienos vidurius ir krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustykite virtus kiaušinius. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite, kol apskrus. Sudėkite visus paruoštus ingredientus, pagal skonį įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Ant kiekvieno blyno dėkite įdaro ir atsargiai susukite jį į voką. Prieš patiekdami apkepkite vokelius ant keptuvės, kol paruduos.
Kategorijos