Publikavimo data: 2025-08-20
Blyneliai su keptu grybų įdaru
Švelnūs, ploni blyneliai, įdaryti keptais grybais, pasirodo nepaprastai skanūs ir savo unikaliu skoniu pradžiugins ne tik grybų mėgėjus.
Žingsnis 1
Paruoškite blynų tešlą. Pirmiausia išplakite kiaušinius su cukrumi iki putų.
Žingsnis 2
Palaipsniui suberkite persijotus miltus, žiupsnelį druskos, kefyrą, 1 arbatinį šaukštelį sodos ir viską gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 3
Galiausiai įpilkite augalinio aliejaus ir verdančio vandens. Ir greitai, neleisdami verdančiam vandeniui atvėsti, viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Pradėkite kepti blynus. Šaukštu atsargiai supilkite blynų masę ant gerai įkaitintos keptuvės ir paskirstykite ją ant keptuvės.
Žingsnis 5
Kepkite blyną iš abiejų pusių, kol paruduos.
Žingsnis 6
Kai visi blynai iškeps, pradėsime gaminti įdarą.
Žingsnis 7
Grybus nuplaukite ir labai smulkiai supjaustykite. Taip pat smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 8
Maišydami kepkite grybus ir svogūnus su augaliniu aliejumi, kepkite, kol grybai visiškai iškeps, 25-30 minučių.
Žingsnis 9
Paruoštą įdarą dėkite į blyno vidurį.
Žingsnis 10
Švelniai apvyniokite kraštus ir sulenkite blyną į voką.
Kategorijos