Publikavimo data: 2024-06-15
Blyneliai su konservuotais raudonaisiais ikrais ir žuvies filė
Visi žino, kad blynai su ikrais yra tradicinis rusų patiekalas, o ikrai - pagrindinis rusų delikatesas. Todėl blynai su ikrais visada yra bet kurio restorano rusiškos virtuvės meniu. Šiais laikais į ikrus dedama ir kitų ingredientų, todėl kiekvienas receptas tampa savaip unikalus.
Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi. Į kiaušinius supilkite saulėgrąžų aliejų ir pieną. Gerai išplakite. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Visus ingredientus gerai išmaišykite. Įsitikinkite, kad paruoštoje tešloje nėra gumuliukų.
Žingsnis 2
Blynų keptuvę patepkite augaliniu aliejumi. Į keptuvės vidurį semtuvėliu pilkite tešlą ir kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Aptepkite blyną sūriu, sudėkite griežinėliais pjaustytą žuvį ir šiek tiek ikrų. Suvyniokite ir gražiai supjaustykite.
Kategorijos