Blyneliai su konservuotais raudonaisiais ikrais ir žuvies filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Blyneliai su konservuotais raudonaisiais ikrais ir žuvies filė

Visi žino, kad blynai su ikrais yra tradicinis rusų patiekalas, o ikrai - pagrindinis rusų delikatesas. Todėl blynai su ikrais visada yra bet kurio restorano rusiškos virtuvės meniu. Šiais laikais į ikrus dedama ir kitų ingredientų, todėl kiekvienas receptas tampa savaip unikalus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blyneliai su konservuotais raudonaisiais ikrais ir žuvies filė Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi. Į kiaušinius supilkite saulėgrąžų aliejų ir pieną. Gerai išplakite. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Visus ingredientus gerai išmaišykite. Įsitikinkite, kad paruoštoje tešloje nėra gumuliukų.

Žingsnis 2

Blyneliai su konservuotais raudonaisiais ikrais ir žuvies filė Žingsnis 2
Blynų keptuvę patepkite augaliniu aliejumi. Į keptuvės vidurį semtuvėliu pilkite tešlą ir kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Aptepkite blyną sūriu, sudėkite griežinėliais pjaustytą žuvį ir šiek tiek ikrų. Suvyniokite ir gražiai supjaustykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos