Publikavimo data: 2024-06-15
Blyneliai su krabų lazdelėmis ir kiaušiniais
Kai tradiciniai blynai jau nusibodo, paruoškite blynus su pikantišku įdaru iš krabų lazdelių, kiaušinių, majonezo ir česnako. Šis patiekalas išsiskiria originaliu patiekimu ir subtiliu skoniu su maloniu česnako aštrumu. Savo išvaizda jie šiek tiek primena japoniškus suktinukus.
Žingsnis 1
Blynų tešlai kiaušinius su druska ir cukrumi suplakite mikseriu. Nuolat maišydami supilkite verdantį vandenį, tada pieną. Palaipsniui suberkite miltus ir išmaišykite iki skystos tešlos, tada supilkite augalinį aliejų. Palikite 10 minučių pastovėti ir išspauskite plonus blynelius, skirtus sukti.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Krabų lazdeles supjaustykite plonomis juostelėmis. Virtus kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka, sumaišykite su majonezu ir česnaku, pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 3
Ant vienos blyno pusės dėkite šaukštą kiaušinių ir majonezo mišinio ir tolygiai paskirstykite. Ant viršaus uždėkite kelias krabų lazdelių juosteles. Susukite blyną ir supjaustykite maždaug 3 cm pločio griežinėliais. Pakartokite su visais blynais.
Kategorijos