Dešrelių blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Dešrelių blyneliai

Blynų su dešra ir sūriu receptas yra neįprastas gerai žinomo patiekalo sprendimas. Ploni blyneliai - tai pagrindas, į kurį galima įvynioti bet kokį įdarą. Blynų su dešra receptas buvo išrastas Prancūzijoje. Blynams reikia pagaminti vientisą tirštą tešlą, panašią į dvigubą grietinėlę. Tešla blynams minkoma su pienu. Patys skaniausi blynai gaminami iš naminių produktų - sviesto, pieno ir kiaušinių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
269 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelių blyneliai Žingsnis 1
Paruoškite blynų tešlą. Pusę miltų persijokite į gilų dubenį. Įmaišykite sodą, druską ir cukrų. Supilkite kiaušinius ir pieną ir išmaišykite. Nuolat maišydami dalimis suberkite likusius miltus. Tešla turi būti dvigubos grietinėlės konsistencijos. Palikite tešlą 10-12 minučių, kad išbrinktų. Kol tešla stingsta, paruoškite įdarą. Sūrį ir dešrą sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Dešrelių blyneliai Žingsnis 2
Iškepkite blynus. Blynų keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir supilkite tešlą. Leiskite tešlai pasklisti ant keptuvės. Kepkite blynus iš abiejų pusių.

Žingsnis 3

Dešrelių blyneliai Žingsnis 3
Blynelius pripildykite įdaro. Įdaro juostelę dėkite prie vieno krašto, blyno viršų ir apačią uždenkite blynu ir sandariai suvyniokite blyną. Įdarą dėkite į visus blynus. Iškeptus blynus su įdaru kepkite ant vidutinės ugnies, kol lengvai paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos