Publikavimo data: 2024-04-02
Dešrelių blyneliai
Blynų su dešra ir sūriu receptas yra neįprastas gerai žinomo patiekalo sprendimas. Ploni blyneliai - tai pagrindas, į kurį galima įvynioti bet kokį įdarą. Blynų su dešra receptas buvo išrastas Prancūzijoje. Blynams reikia pagaminti vientisą tirštą tešlą, panašią į dvigubą grietinėlę. Tešla blynams minkoma su pienu. Patys skaniausi blynai gaminami iš naminių produktų - sviesto, pieno ir kiaušinių.
Žingsnis 1
Paruoškite blynų tešlą. Pusę miltų persijokite į gilų dubenį. Įmaišykite sodą, druską ir cukrų. Supilkite kiaušinius ir pieną ir išmaišykite. Nuolat maišydami dalimis suberkite likusius miltus. Tešla turi būti dvigubos grietinėlės konsistencijos. Palikite tešlą 10-12 minučių, kad išbrinktų. Kol tešla stingsta, paruoškite įdarą. Sūrį ir dešrą sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Iškepkite blynus. Blynų keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir supilkite tešlą. Leiskite tešlai pasklisti ant keptuvės. Kepkite blynus iš abiejų pusių.
Žingsnis 3
Blynelius pripildykite įdaro. Įdaro juostelę dėkite prie vieno krašto, blyno viršų ir apačią uždenkite blynu ir sandariai suvyniokite blyną. Įdarą dėkite į visus blynus. Iškeptus blynus su įdaru kepkite ant vidutinės ugnies, kol lengvai paruduos.
Kategorijos