Publikavimo data: 2024-06-23
Blyneliai su lašiša ir varške
Viena iš visų slavų šalių vizitinių kortelių - blynai. Į blynus ant vandens ar pieno galima dėti ne tik saldaus įdaro, bet ir ko nors sotesnio, pavyzdžiui, lašišos ir varškės! Ruošiant užkandžius dažnai naudojama lengvai sūdyta lašiša. Šioje lašišinių šeimos žuvyje gausu sveikųjų riebalų rūgščių, taip pat vitaminų A ir E. Derinant lašišą su varške, blyneliai tampa labai švelnūs ir apetitiški!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos padėkite blyną. Paviršių patepkite plonu varškės sluoksniu ir ant viršaus uždėkite lengvai sūdytos lašišos griežinėlius.
Žingsnis 2
Į blynų įdarą įmaišykite šiek tiek žalumynų, pvz., Iceberg salotų arba špinatų. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 3
Blyną su varške ir lengvai pasūdyta lašiša suvyniokite į vamzdelį.
Žingsnis 4
Įdarytą blyną perpjaukite į dvi lygias dalis.
Žingsnis 5
Blynelius su varške ir lašiša dėkite į lėkštę. Papuoškite lėkštę žaliaisiais svogūnais, kiekvieną vamzdelį surišdami per vidurį, kaip parodyta nuotraukoje.
Kategorijos