Blyneliai su lašiša ir varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Blyneliai su lašiša ir varške

Viena iš visų slavų šalių vizitinių kortelių - blynai. Į blynus ant vandens ar pieno galima dėti ne tik saldaus įdaro, bet ir ko nors sotesnio, pavyzdžiui, lašišos ir varškės! Ruošiant užkandžius dažnai naudojama lengvai sūdyta lašiša. Šioje lašišinių šeimos žuvyje gausu sveikųjų riebalų rūgščių, taip pat vitaminų A ir E. Derinant lašišą su varške, blyneliai tampa labai švelnūs ir apetitiški!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blyneliai su lašiša ir varške Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos padėkite blyną. Paviršių patepkite plonu varškės sluoksniu ir ant viršaus uždėkite lengvai sūdytos lašišos griežinėlius.

Žingsnis 2

Blyneliai su lašiša ir varške Žingsnis 2
Į blynų įdarą įmaišykite šiek tiek žalumynų, pvz., Iceberg salotų arba špinatų. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Žingsnis 3

Blyneliai su lašiša ir varške Žingsnis 3
Blyną su varške ir lengvai pasūdyta lašiša suvyniokite į vamzdelį.

Žingsnis 4

Blyneliai su lašiša ir varške Žingsnis 4
Įdarytą blyną perpjaukite į dvi lygias dalis.

Žingsnis 5

Blyneliai su lašiša ir varške Žingsnis 5
Blynelius su varške ir lašiša dėkite į lėkštę. Papuoškite lėkštę žaliaisiais svogūnais, kiekvieną vamzdelį surišdami per vidurį, kaip parodyta nuotraukoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos