Publikavimo data: 2024-06-16
Blyneliai su malta mėsa
Blyneliai su malta mėsa - nepakartojamai skanus patiekalas, kuris jus nustebins. Blynai gali būti patiekiami pusryčiams arba vakarienei, be to, jie puikiai papuoš šventinį stalą. Juos galite gaminti iš įvairių rūšių mėsos. Daugelis žmonių blynus mėgsta dėl to, kad juos galima užšaldyti ir tada tiesiog iškepti. Turi neilgą kepimo laiką.
Žingsnis 1
Sudėkite vištienos krūtinėlę į keptuvę ir išvirkite, tada pertrinkite per mėsmalę. Svogūnus supjaustykite kubeliais ir suberkite į keptuvę. Kepkite, kol susidarys auksinė plutelė. Į keptuvę su svogūnais sudėkite maltą mėsą, tada pabarstykite druska ir prieskoniais. Palaukite 5 minutes, tada supilkite sultinį. Patiekalą troškinkite 15 minučių.
Žingsnis 2
Imkite iškeptus blynus, dėkite įdarą ir susukite į voką. Paruoštą patiekalą apkepkite ant keptuvės arba pašildykite mikrobangų krosnelėje.
Kategorijos