Blyneliai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Blyneliai su malta mėsa

Blyneliai su malta mėsa - nepakartojamai skanus patiekalas, kuris jus nustebins. Blynai gali būti patiekiami pusryčiams arba vakarienei, be to, jie puikiai papuoš šventinį stalą. Juos galite gaminti iš įvairių rūšių mėsos. Daugelis žmonių blynus mėgsta dėl to, kad juos galima užšaldyti ir tada tiesiog iškepti. Turi neilgą kepimo laiką.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blyneliai su malta mėsa Žingsnis 1
Sudėkite vištienos krūtinėlę į keptuvę ir išvirkite, tada pertrinkite per mėsmalę. Svogūnus supjaustykite kubeliais ir suberkite į keptuvę. Kepkite, kol susidarys auksinė plutelė. Į keptuvę su svogūnais sudėkite maltą mėsą, tada pabarstykite druska ir prieskoniais. Palaukite 5 minutes, tada supilkite sultinį. Patiekalą troškinkite 15 minučių.

Žingsnis 2

Blyneliai su malta mėsa Žingsnis 2
Imkite iškeptus blynus, dėkite įdarą ir susukite į voką. Paruoštą patiekalą apkepkite ant keptuvės arba pašildykite mikrobangų krosnelėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos