Publikavimo data: 2024-06-16
Blyneliai su mėsa ir grybais
Blyneliai su mėsa ir grybais - puikus patiekalas, kuris papuoš šventinį stalą ar šeimos vakarienę. Grybai ir mėsa suteikia blynams unikalų skonį, kuris patiks įvairaus amžiaus žmonėms. Per Užgavėnes blynai su mėsa ir grybais paįvairins klasikinius blynus. Tai gana greitas ir paprastas receptas.
Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite iki vientisos masės ir supilkite į didelį dubenį, tada dalimis suberkite miltus. Suberkite cukrų ir druską. Išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite augalinį aliejų ir pieną.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynus, kol paruduos.
Žingsnis 3
Vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis, svogūną - kubeliais, o grybus - nedideliais gabalėliais. Pradėkite kepti svogūnus, grybus ir vištienos filė. Kai maistas bus paruoštas, supilkite grietinėlę. Troškinkite 5 minutes ant silpnos ugnies. Pabarstykite druska ir prieskoniais.
Žingsnis 4
Blyno vidurį apibarstykite įdaru, tada pabarstykite sūriu, prieš tai susmulkintu smulkia tarka. Susukite blynus į vamzdelius. Paruoštus blynus galite pašildyti mikrobangų krosnelėje arba kepti ant keptuvės.
Kategorijos