Publikavimo data: 2024-06-22
Blyneliai su mėsos ir sūrio įdaru
Blyneliai su mėsos ir sūrio įdaru - tai paprastų blynų su kvapniu mėsos ir sūrio įdaru receptas. Mėsa šiam patiekalui suteiks širdingumo, o sūris - riebumo. Traškus sūris patinka visiems. Dėl savo skonio ir širdingumo šie blyneliai bus puikus užkandis.
Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite giliame dubenyje. Suberkite druską ir cukrų. Mišinį suplakite plaktuvu.
Žingsnis 2
Supilkite pieną ir dar kartą viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Į kiaušinius ir pieną supilkite persijotus miltus. Išminkykite tešlą iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Į tešlą supilkite aliejų, kad blynai neliptų ir būtų riebesni.
Žingsnis 5
Kepkite blynus ant įkaitintos ir riebalais pateptos keptuvės po minutę iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 6
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite maltą mėsą į gilų dubenį ir suberkite sūrį. Pagardinkite druska ir išmaišykite faršą.
Žingsnis 7
Ant iškepusių blynų šaukštu dėkite paruoštą įdarą. Tolygiai paskirstykite įdarą ant viso blyno.
Žingsnis 8
Susukite blynus į kvadratėlius. Patepkite kepimo skardą riebalais. Dėkite blynelius į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 minučių.
Kategorijos