Blyneliai su obuoliais ant ryazhenka pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Blyneliai su obuoliais ant ryazhenka

Ryazhenka blynai pasirodo labai švelnūs, maloniai kvepiantys išgrynintu pienu. Į tešlą įmaišau prieskonių, cinamono ir malto džiovinto imbiero, todėl blyneliai tampa neįtikėtinai kvapnūs.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Blyneliai su obuoliais ant ryazhenka Žingsnis 1
Ryazhenka supilkite į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Į riazhenka įmuškite kiaušinį, išmaišykite.

Žingsnis 3

Tada įberkite 2 rūšių miltų: kvietinių ir kukurūzų miltų.

Žingsnis 4

Blyneliai su obuoliais ant ryazhenka Žingsnis 4
Supilkite cukrų, prieskonius ir sodą.

Žingsnis 5

Blyneliai su obuoliais ant ryazhenka Žingsnis 5
Viską sumaišykite.

Žingsnis 6

Blyneliai su obuoliais ant ryazhenka Žingsnis 6
Šaukštu dėkite tešlą į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 7

Blyneliai su obuoliais ant ryazhenka Žingsnis 7
Į kiekvieną kepinį įdėkite po obuolio žiedą. Kitoje pusėje kepkite dar 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos