Blyneliai su obuoliais ant ryazhenka pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Blyneliai su obuoliais ant ryazhenka

Ryazhenka blynai pasirodo labai švelnūs, maloniai kvepiantys išgrynintu pienu. Į tešlą įmaišau prieskonių, cinamono ir malto džiovinto imbiero, todėl blyneliai tampa neįtikėtinai kvapnūs.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blyneliai su obuoliais ant ryazhenka Žingsnis 1
Ryazhenka supilkite į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Į riazhenka įmuškite kiaušinį, išmaišykite.

Žingsnis 3

Tada įberkite 2 rūšių miltų: kvietinių ir kukurūzų miltų.

Žingsnis 4

Blyneliai su obuoliais ant ryazhenka Žingsnis 4
Supilkite cukrų, prieskonius ir sodą.

Žingsnis 5

Blyneliai su obuoliais ant ryazhenka Žingsnis 5
Viską sumaišykite.

Žingsnis 6

Blyneliai su obuoliais ant ryazhenka Žingsnis 6
Šaukštu dėkite tešlą į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 7

Blyneliai su obuoliais ant ryazhenka Žingsnis 7
Į kiekvieną kepinį įdėkite po obuolio žiedą. Kitoje pusėje kepkite dar 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos