Publikavimo data: 2024-06-22
Blyneliai su obuoliais ant ryazhenka
Ryazhenka blynai pasirodo labai švelnūs, maloniai kvepiantys išgrynintu pienu. Į tešlą įmaišau prieskonių, cinamono ir malto džiovinto imbiero, todėl blyneliai tampa neįtikėtinai kvapnūs.
Žingsnis 1
Ryazhenka supilkite į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Į riazhenka įmuškite kiaušinį, išmaišykite.
Žingsnis 3
Tada įberkite 2 rūšių miltų: kvietinių ir kukurūzų miltų.
Žingsnis 4
Supilkite cukrų, prieskonius ir sodą.
Žingsnis 5
Viską sumaišykite.
Žingsnis 6
Šaukštu dėkite tešlą į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 7
Į kiekvieną kepinį įdėkite po obuolio žiedą. Kitoje pusėje kepkite dar 2 minutes.
Kategorijos