Publikavimo data: 2024-06-17
Blyneliai su raudona žuvimi ir varškės sūriu
Paprastų blynų patiekalas dėl spalvingo įdaro tampa išties šventiškas ir skanus. Varškės sūris labai harmoningai dera su lašiša, maloniai papildydamas jos švelnius, kreminius tonus. Galite imti bet kurios kitos raudonos žuvies filė, patiekalas bus ne mažiau skanus. Taip pat galite eksperimentuoti patiekalą patiekdami įdarą į bet kokios formos sulankstytus blynelius.
Žingsnis 1
Paimkite platų ir gilų dubenį. Supilkite kiaušinius, suberkite cukrų. Išmaišykite plaktuvu. Supilkite miltus ir pieną. Minkykite tešlą iki vientisos masės. Suberkite miltus ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Atidėkite tešlą pusvalandžiui į šalį. Atėjus tinkamam laikui, pradėkite kepti blynus. Tuo tarpu paruoškite įdarą.
Žingsnis 3
Lašišą supjaustykite kubeliais, smulkiai sukapokite prieskonines žoleles ir susmulkinkite česnaką. Paimkite indą ir sumaišykite ingredientus, įdėdami kreminį sūrį iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Įdarą į paruoštus blynus suvyniokite mėgstamu būdu. Pagal šį receptą blynai buvo susukti į uždarus "vamzdelius" ir perpjauti per pusę, taip pat į "maišelius". Pabandykite padaryti taip, kaip jums patinka.
Kategorijos