Publikavimo data: 2024-06-23
Blyneliai su rikota ir lašiša
Blyneliai su rikota ir lašiša - tai patiekalas, kuriam pagaminti puikiai dera ingredientai. Visų vaikystėje mėgstami švelnūs blyneliai tampa dar skanesni, jei į juos pridedama sūrios lašišos ir švelnaus itališko rikotos sūrio. Lengvai paruošiamas ir spalvingas patiekalas pradžiugins jus ir jūsų svečius.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį supilkite pieną, kiaušinius, miltus, druską, cukrų, sviestą ir išmaišykite plaktuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Supjaustykite lašišą juostelėmis. Į rikotą suberkite smulkiai supjaustytus krapus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Blynų keptuvėje iškepkite blynus.
Žingsnis 4
Apkeptą blyną norimu storiu aptepkite rikotos sūriu ir krapais, ant sūrio uždėkite lašišą.
Žingsnis 5
Susukite blyną į ritinėlį ir dėkite į lėkštę, taip darykite su kiekvienu blynu. Ir perpjaukite suktinuką per pusę. Rikotos ir lašišos blyneliai paruošti.
Kategorijos