Blyneliai su rikota ir lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Blyneliai su rikota ir lašiša

Blyneliai su rikota ir lašiša - tai patiekalas, kuriam pagaminti puikiai dera ingredientai. Visų vaikystėje mėgstami švelnūs blyneliai tampa dar skanesni, jei į juos pridedama sūrios lašišos ir švelnaus itališko rikotos sūrio. Lengvai paruošiamas ir spalvingas patiekalas pradžiugins jus ir jūsų svečius.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blyneliai su rikota ir lašiša Žingsnis 1
Į gilų dubenį supilkite pieną, kiaušinius, miltus, druską, cukrų, sviestą ir išmaišykite plaktuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Blyneliai su rikota ir lašiša Žingsnis 2
Supjaustykite lašišą juostelėmis. Į rikotą suberkite smulkiai supjaustytus krapus ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Blyneliai su rikota ir lašiša Žingsnis 3
Blynų keptuvėje iškepkite blynus.

Žingsnis 4

Blyneliai su rikota ir lašiša Žingsnis 4
Apkeptą blyną norimu storiu aptepkite rikotos sūriu ir krapais, ant sūrio uždėkite lašišą.

Žingsnis 5

Susukite blyną į ritinėlį ir dėkite į lėkštę, taip darykite su kiekvienu blynu. Ir perpjaukite suktinuką per pusę. Rikotos ir lašišos blyneliai paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos