Publikavimo data: 2024-09-17
Blyneliai su ryžių ir kiaušinių įdaru
Ryžiais ir kiaušiniais įdaryti blynai būna sultingi ir sotūs. Du tokie blyneliai ir stiklinė arbatos visiškai pakeis pilnavertį valgį. Juos galima paruošti iš anksto ir padėti į šaldiklį, kad prireikus būtų galima greitai pašildyti. Jei norite, įdarytus blynus galima apkepti aliejuje iki lengvos plutelės, taip jie taps dar gardesni. Įdarui galima naudoti ir vištų, ir putpelių kiaušinius. Kad patiekalas būtų mažiau kaloringas, padažui naudokite neriebią grietinę.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite pusę svogūno ir 5 minutes pakepinkite įkaitintame augaliniame aliejuje, kol įgaus karamelės spalvą. Supjaustykite vištienos kiaušinius. Sumaišykite keptus svogūnus su ryžiais, kiaušiniais, druska ir majonezu.
Žingsnis 2
Įdarykite blynus. Įdarą padalykite į 4 porcijas. Kiekvieną dalį suvyniokite į blynų voką.
Kategorijos