Blyneliai su saldžiųjų pipirų ir pašteto įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Blyneliai su saldžiųjų pipirų ir pašteto įdaru

Blynai laikomi pirmuoju produktu, kurį slavai sukūrė iš miltų. Šiandien yra daugybė jų gaminimo receptų. Blynai dažnai papildomi įvairiais įdarais. Šiame recepte naudojamas paštetas ir pipirai, kurie patiekalui suteikia švelnaus sultingumo. Paprikos yra naudingųjų medžiagų rekordininkės tarp daržovių. Jos naudingos nervų sistemai ir yra puikus tonizuojantis vaistas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Blyneliai su saldžiųjų pipirų ir pašteto įdaru Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Paimkite gilų indą. Sumaišykite kiaušinius, druską, pieną. Kruopščiai išmaišykite plaktuvu. Suberkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Palikite tešlą pusvalandį pastovėti šiltoje vietoje.

Žingsnis 2

Blyneliai su saldžiųjų pipirų ir pašteto įdaru Žingsnis 2
Iškepkite blynus. Įkaitinkite keptuvę, patepkite ją aliejumi ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol taps auksiniai. Atvėsinkite juos.

Žingsnis 3

Blyneliai su saldžiųjų pipirų ir pašteto įdaru Žingsnis 3
Įdarykite blynus. Dėkite blyną ant darbinio paviršiaus. Aptepkite jį kepenų paštetu, sudėkite salotų lapus ir paprikas. Pirmiausia įdaru apvyniokite apatinį blyno kraštą, paskui šoninius kraštus, kad jie gulėtų vienas ant kito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos