Publikavimo data: 2024-03-24
Blyneliai su varške
Blyneliai su varške - skanus patiekalas pusryčiams ar popietiniam užkandžiui. Norint juos pagaminti, nereikia pirkti varškės, užtenka paprastos, iš anksto supakuotos varškės. Kaip priedą prie varškės blynelių galite patiekti uogienės, kondensuoto pieno, džemo, medaus arba sirupo. Jei trapučius papuošite šviežiais vaisiais ar uogomis, šokolado glaistu ir mėtomis, patiekalas taps tikru skanėstu.
Žingsnis 1
Sumaišykite varškę, cukrų ir druską.
Žingsnis 2
Į gautą masę suberkite persijotus miltus ir vištos kiaušinį.
Žingsnis 3
Minkykite tešlą tol, kol ji taps vientisa.
Žingsnis 4
Dėkite paplotėlius į keptuvę, iš anksto patepdami ją augaliniu aliejumi.
Žingsnis 5
Ant vidutinės ugnies kepkite kepsnelius iki auksinės spalvos. Patiekite bulvytes į stalą.
Kategorijos