Publikavimo data: 2024-03-28
Blyneliai su varške ir uogomis
Blyneliai su varške - puiki dienos pradžia. Šis patiekalas puikiai tinka pusryčiams. Tokie blyneliai yra daug sveikesni nei įprasti, nes juose yra daug varškės ir mažiau miltų. Paruošti blynelius labai paprasta - vadovaukitės šiuo receptu ir jums pavyks. Toks patiekalas bus labai populiarus tarp vaikų. Sudėkite varškės blynelius į tvarkingą krūvelę, užpilkite kondensuotu pienu arba uogiene, įdėkite uogų ir vaisių - skanūs sveiki pusryčiai paruošti.
Žingsnis 1
Varškę pertrinkite per sietelį. Taip tešla taps vientisesnė ir puresnė.
Žingsnis 2
Į varškę įmaišykite kiaušinį ir cukrų.
Žingsnis 3
Suberkite miltus ir pieną.
Žingsnis 4
Viską gerai išmaišykite. Tešla turi būti labai tiršta.
Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Į keptuvę šaukštu dėkite kelias porcijas tešlos.
Žingsnis 6
Kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies, kol apskrus.
Žingsnis 7
Paruoštus paplotėlius užpilkite kondensuotu pienu ir papuoškite uogomis.
Kategorijos