Blyneliai su vištiena ir šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Blyneliai su vištiena ir šonine

Maslenica - tai slavų šventė, kuria švenčiama žiemos pabaiga ir kurios pagrindinis patiekalas - blynai, simbolizuojantys saulę. Kepkite plonus blynus su vištienos ir šoninės įdaru. Skanūs ir apetitiški, jie pasotina net mėgstančius sočiai pavalgyti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Išmaišykite blynų tešlą iki vientisos blynų tešlos. Kepkite blynus.

Žingsnis 2

Įdarui pakepinkite šoninę su svogūnu ir česnaku.

Žingsnis 3

Sudėkite smulkintą vištieną ir apkepkite.

Žingsnis 4

Įmaišykite grietinėlę ir užvirinkite. Sudėkite špinatų lapus, pagardinkite prieskoniais ir virkite dar 1 minutę.

Žingsnis 5

Blynus aptepkite lydytu sūriu, tada užtepkite įdaro ir susukite suktinukus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos