Blyneliai su vištiena, sūriu ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Blyneliai su vištiena, sūriu ir grybais

Blynų užkandžiai visada buvo ypač populiarūs dėl patogios formos ir didelio universalumo. Tokiems užkandžiams galima naudoti bet kokį įdarą - nuo saldžių vaisių iki sūrių ar net aštrių ingredientų. Blyneliai su vištiena, sūriu ir grybais yra puikus užkandis, kuris stebina maloniu subalansuotu skoniu ir džiugina įdomia išvaizda.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Blyneliai su vištiena, sūriu ir grybais Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi, tada dalimis supilkite pieną ir miltus, kad gautųsi vientisa, skysta tešla. Baigiant kepti į tešlą įmaišykite sviestą ir palikite pastovėti apie 15 minučių.

Žingsnis 2

Blyneliai su vištiena, sūriu ir grybais Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę išvirkite pasūdytame vandenyje, šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Svogūnus ir grybus supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol suminkštės, tada sudėkite vištienos filė, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, pabarstykite tarkuotu sūriu ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Blyneliai su vištiena, sūriu ir grybais Žingsnis 3
Kepkite visus blynus iš abiejų pusių ant įkaitintos keptuvės, kol jie taps auksiniai. Ant karštų blynelių dėkite įdaro ir formuokite maišelius. Kaip tvirtinimo elementus galite naudoti petražolių kotelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos