Publikavimo data: 2024-06-16
Blyneliai su žuvies ir varškės įdaru
Blyneliai su žuvies ir varškės įdaru - puikus patiekalas, kuris tiks ir vakarienei, ir pusryčiams, ir šventiniam stalui papuošti. Blyneliai su žuvimi priklauso šaltųjų užkandžių kategorijai. Dėl ingredientų paprastumo jiems nereikia ilgai ruošti. Blynus labai lengva paruošti, todėl jie tinka pradedantiesiems kulinarams.
Žingsnis 1
Paimkite didelį dubenį ir supilkite pieną, tada sumaišykite su pienu. Kitame dubenyje sumaišykite du kiaušinius, tada įmuškite cukrų ir druską. Kiaušinius sumaišykite su miltais. Į tešlą supilkite augalinį aliejų.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir pradėkite kepti blynus. Blyneliai turi būti ploni ir turėti auksinę plutelę.
Žingsnis 3
Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, tada sudėkite juos į blyno vidurį ir aptepkite sūrio mišiniu. Susukite blynus įstrižu kampu.
Kategorijos