Publikavimo data: 2024-06-24
Blynų maišeliai su vištiena ir grybais
Tradiciškai Rusijoje Naujųjų metų švenčių proga įprasta rengti šventinius stalus, kurie yra nepaprastai gausūs. Pagal senovines legendas tikėta, kad kuo svetingesnis stalas, tuo sėkmingesni bus kiti metai. Štai kodėl rusai negailėdami jėgų ruošiasi.
Žingsnis 1
Vištieną ir putpelių kiaušinius 10 minučių virkite pasūdytame vandenyje. Atvėsinkite. Išimkite lukštus ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais. Tokio pat dydžio gabalėliais supjaustykite grybus. Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Į keptuvę sudėkite svogūną ir pakepinkite jį 2 minutes. Į svogūnus sudėkite grybus ir vištieną. Kepkite, kol paruduos, nuolat maišydami.
Žingsnis 4
Sutarkuokite sūrį ir smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, sūrį ir svogūnus.
Žingsnis 5
Į dubenį sudėkite apkeptus grybus ir vištieną. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite. Blynų maišelių įdaras paruoštas.
Žingsnis 6
Šaukštu dėkite įdarą į blyno vidurį. Ir suformuokite maišelį, užlenkdami blyno kraštus.
Žingsnis 7
Kiekvieną maišelį suriškite žalio svogūno plunksna. Kad rišant plunksna nenutrūktų, pamerkite ją į verdantį vandenį. Taip svogūno plunksna taps elastinga.
Žingsnis 8
Prieš patiekdami užkandį pašildykite orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kad išsilydytų įdaras su sūriu.
Kategorijos