Blynų pyragas su vištienos filė ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Blynų pyragas su vištienos filė ir grybais

Blynų pyragas su vištiena ir grybais - tai receptas, leidžiantis naujai panaudoti įprastus blynus. Klasikinių blynų su vištienos filė, grybais, svogūnais, keptais grietinėje ir po sūriu, skonis bus puikus vakarienės priedas. Juos galite gaminti šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
95 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Blynų pyragas su vištienos filė ir grybais Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Filė supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Nulupkite svogūną ir kartu su grybais supjaustykite smulkiais kubeliais.

Žingsnis 2

Blynų pyragas su vištienos filė ir grybais Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę. Keptuvėje apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis. Kai svogūnai taps auksiniai, sudėkite filė ir kepkite, kol vištiena iškeps.

Žingsnis 3

Blynų pyragas su vištienos filė ir grybais Žingsnis 3
Kai vištiena iškeps, į keptuvę sudėkite grybus. Kepkite, kol grybai išskirs visą drėgmę. 10 minučių troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Blynų pyragas su vištienos filė ir grybais Žingsnis 4
Ant blynų užtepkite mėsos įdaro. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio.

Žingsnis 5

Blynų pyragas su vištienos filė ir grybais Žingsnis 5
Susukite blyną į ritinį. Taip darykite su visais blyneliais, kol baigsis įdaras. Sudėkite visus blynus į kepimo indą.

Žingsnis 6

Blynų pyragas su vištienos filė ir grybais Žingsnis 6
Norėdami paruošti įdarą, išplakite kiaušinius su grietine iki vientisos masės.

Žingsnis 7

Blynų pyragas su vištienos filė ir grybais Žingsnis 7
Blynelius pripildykite grietinės mišiniu. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite blynus 40 minučių.

Žingsnis 8

Blynų pyragas su vištienos filė ir grybais Žingsnis 8
Paruošę susmulkinkite žaliuosius svogūnus ir pabarstykite ant blynų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos