Publikavimo data: 2024-06-22
Blynų pyragas su vištienos filė ir grybais
Blynų pyragas su vištiena ir grybais - tai receptas, leidžiantis naujai panaudoti įprastus blynus. Klasikinių blynų su vištienos filė, grybais, svogūnais, keptais grietinėje ir po sūriu, skonis bus puikus vakarienės priedas. Juos galite gaminti šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Filė supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Nulupkite svogūną ir kartu su grybais supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę. Keptuvėje apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis. Kai svogūnai taps auksiniai, sudėkite filė ir kepkite, kol vištiena iškeps.
Žingsnis 3
Kai vištiena iškeps, į keptuvę sudėkite grybus. Kepkite, kol grybai išskirs visą drėgmę. 10 minučių troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Ant blynų užtepkite mėsos įdaro. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio.
Žingsnis 5
Susukite blyną į ritinį. Taip darykite su visais blyneliais, kol baigsis įdaras. Sudėkite visus blynus į kepimo indą.
Žingsnis 6
Norėdami paruošti įdarą, išplakite kiaušinius su grietine iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Blynelius pripildykite grietinės mišiniu. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite blynus 40 minučių.
Žingsnis 8
Paruošę susmulkinkite žaliuosius svogūnus ir pabarstykite ant blynų.
Kategorijos