Publikavimo data: 2025-08-20
Blynų suktinukai su krabų lazdelėmis
Išrasta labai daug įvairių blynų įdarų. Tokie suktinukai puikiai tinka kaip užkandis prie pagrindinių patiekalų. Krabų lazdelių skonį labai gerai papildo majonezo, česnako ir virtų kiaušinių skonis. Patiekalas paruošiamas paprastai ir greitai.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinį. Suberkite druską ir cukrų. Supilkite pieną ir verdantį vandenį. Išmaišykite mišinį.
Žingsnis 2
Miltus supilkite į pieno mišinį ir supilkite augalinį aliejų. Blynų tešlą išmaišykite plaktuvu.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Keptuve išpilkite tešlą ant keptuvės ir paskirstykite ją po visą keptuvę. Kepkite blyną iš abiejų pusių, kol taps auksinis.
Žingsnis 4
Virtą kiaušinį sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite su majonezu. Nulupkite česnaką ir išspauskite jį per presą. Sudėkite česnaką į kiaušinį ir sumaišykite. Krabų lazdeles supjaustykite šiaudeliais. Ant kiekvieno blynelio dėkite po truputį įdaro, suvyniokite ir supjaustykite taisyklingais ritinėliais.
Kategorijos