Bolonijos troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Bolonijos troškinys

Bolonijos makaronai gerai žinomi visiems itališkos virtuvės gerbėjams. Atskleidžiame tobulo mėsos troškinio paruošimo paslaptis.
Gaminimo laikas
330 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Bolonijos troškinys Žingsnis 1
Daržoves supjaustykite smulkiais kubeliais ir kepkite sumaišytame aliejuje, kol lengvai apskrus. Išimkite daržoves iš keptuvės ir tame pačiame aliejuje ant didelės ugnies apkepkite visus mėsos ingredientus: dviejų rūšių maltos mėsos mišinį ir šoninę.

Žingsnis 2

Bolonijos troškinys Žingsnis 2
Kai mėsa apskrus, grąžinkite daržoves į keptuvę, suberkite cukrų, druską ir žoleles. Kartu troškinkite 3-5 minutes.

Žingsnis 3

Bolonijos troškinys Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite vandens ir uždenkite dangčiu. Virkite ant silpnos ugnies 4-5 valandas, prireikus kas valandą įpilkite šiek tiek vandens.

Žingsnis 4

Bolonijos troškinys Žingsnis 4
Nuimkite dangtį ir padidinę kaitrą išgarinkite didžiąją dalį skysčio. Supilkite pieną į troškinį ir virkite dar kelias minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kalakutienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, troškinys, be bendrų alergenų, receptų knyga, troškinys su bulvėmis, vakarienė su bulvėmis, kalakutienos troškinys

Kategorijos