Publikavimo data: 2025-08-20
Bolonijos troškinys
Bolonijos makaronai gerai žinomi visiems itališkos virtuvės gerbėjams. Atskleidžiame tobulo mėsos troškinio paruošimo paslaptis.
Žingsnis 1
Daržoves supjaustykite smulkiais kubeliais ir kepkite sumaišytame aliejuje, kol lengvai apskrus. Išimkite daržoves iš keptuvės ir tame pačiame aliejuje ant didelės ugnies apkepkite visus mėsos ingredientus: dviejų rūšių maltos mėsos mišinį ir šoninę.
Žingsnis 2
Kai mėsa apskrus, grąžinkite daržoves į keptuvę, suberkite cukrų, druską ir žoleles. Kartu troškinkite 3-5 minutes.
Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite vandens ir uždenkite dangčiu. Virkite ant silpnos ugnies 4-5 valandas, prireikus kas valandą įpilkite šiek tiek vandens.
Žingsnis 4
Nuimkite dangtį ir padidinę kaitrą išgarinkite didžiąją dalį skysčio. Supilkite pieną į troškinį ir virkite dar kelias minutes.
Kategorijos