Publikavimo data: 2025-08-20
Borodinskio kotletai
Nesudėtingi mėsos paplotėliai iš ruginės duonos.
Žingsnis 1
Sumaišykite vištienos ir kiaulienos faršą.
Žingsnis 2
Susmulkinkite borodino duoną rankomis arba trintuvu.
Žingsnis 3
Paimkite prieskonių: druskos, sultinio kubelio, maltų raudonųjų pipirų ir "hmeli-suneli".
Žingsnis 4
Rankomis sumaišykite maltą mėsą su prieskoniais ir duona, įpilkite truputį šalto vandens, kad būtų sultingesnė.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite svogūną, suberkite į kotletų masę, išmaišykite.
Žingsnis 6
Paruoškite faršą. Susmulkinkite duonos trupinius iš borodino duonos, įberkite juodųjų pipirų ir druskos.
Žingsnis 7
Suformuokite apvalius kotletus ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose iš visų pusių.
Žingsnis 8
Kepkite iš abiejų pusių keptuvėje su augaliniu aliejumi 20-25 minutes.
Kategorijos