Borščių padažas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Borščių padažas receptas

Nuo ko prasideda puikūs barščiai? Žinoma, nuo padažo! Paruošėme jums padažo receptą, kurį bet kuriuo metu galima išimti iš šaldytuvo ir įpilti į barščius, kad jie taptų kuo sodresni, ryškesni ir šiek tiek rūgštesni. Dabar jums beliks tik paruošti sultinį ir "surinkti" barščius.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
75 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Borščių padažas receptas Žingsnis 1
Nuvalykite visas daržoves, burokėlius ir morkas supjaustykite šiaudeliais, svogūnus - mažais kubeliais. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Borščių padažas receptas Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi 7 minutes pakepinkite svogūną, burokėlį ir morką.

Žingsnis 3

Borščių padažas receptas Žingsnis 3
Kai daržovės suminkštės, į jas sudėkite česnaką ir pomidorų padažą, sumaišytą su druska ir cukrumi. Išmaišykite ir virkite 60 minučių. Likus 10 minučių iki daržovių virimo pabaigos įpilkite acto.

Žingsnis 4

Borščių padažas receptas Žingsnis 4
Sterilizuokite stiklainį, sudėkite į jį padažą ir uždarykite dangteliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos