Publikavimo data: 2024-02-04
Borščių padažas receptas
Nuo ko prasideda puikūs barščiai? Žinoma, nuo padažo! Paruošėme jums padažo receptą, kurį bet kuriuo metu galima išimti iš šaldytuvo ir įpilti į barščius, kad jie taptų kuo sodresni, ryškesni ir šiek tiek rūgštesni. Dabar jums beliks tik paruošti sultinį ir "surinkti" barščius.
Žingsnis 1
Nuvalykite visas daržoves, burokėlius ir morkas supjaustykite šiaudeliais, svogūnus - mažais kubeliais. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi 7 minutes pakepinkite svogūną, burokėlį ir morką.
Žingsnis 3
Kai daržovės suminkštės, į jas sudėkite česnaką ir pomidorų padažą, sumaišytą su druska ir cukrumi. Išmaišykite ir virkite 60 minučių. Likus 10 minučių iki daržovių virimo pabaigos įpilkite acto.
Žingsnis 4
Sterilizuokite stiklainį, sudėkite į jį padažą ir uždarykite dangteliu.
Kategorijos