Publikavimo data: 2025-08-17
Braškių tartaletės
Braškių tartaletės skambės originaliau, jei klasikinius tešlos krepšelius pakeisite sūrio krepšeliais. O įprastą minkšto sūrio įdarą - su švelniu avokadų kremu. Papuošimui naudokite kokoso drožles arba smulkintus riešutus. Imkite tik prinokusias ir šviežias braškes. Uogos turi būti be baltų ar žalių dėmių; raukšlėtas atidėkite į šalį.
Žingsnis 1
Paruoškite pyragėlius. Sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su krakmolu. Supilkite mišinį į įkaitintą keptuvę ir suformuokite apskritimą. Apkepkite blynelį iš abiejų pusių ir dėkite ant krūvos. Taip jis įgaus krepšelio formą. Procesą pakartokite su likusiu sūrio mišiniu.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sumaišykite avokado griežinėlius su virtomis manų kruopomis ir suplakite trintuvu. Įberkite druskos ir cukraus ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Suformuokite tartaletes. Į sūrio krepšelius dėkite avokadų mišinio. Ant viršaus uždėkite braškių.
Kategorijos