Publikavimo data: 2024-06-08
Brokolių ir žiedinių kopūstų kreminė sriuba su kokosų kremu
Šį sveiką patiekalą įvertins net tie, kurie nevalgo brokolių ir žiedinių kopūstų. Paruošę ir paragavę šios gardžios grietinėlės sriubos, neabejotinai pamilsite kryžmažiedes daržoves.
Žingsnis 1
Įkaitinkite sviestą keptuvėje ant vidutinės ugnies. Sudėkite svogūnus ir česnakus ir troškinkite apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Tuo pačiu metu užvirkite žiedinius kopūstus ir brokolius. Užvirę virkite juos 8-10 minučių. Jei vandens yra daug, nusunkite jo perteklių, turėtų likti apie 400 ml.
Žingsnis 3
Į kopūstus supilkite grietinėlę (galima ir be jos), druską, prieskonius, svogūnus ir česnakus, išmaišykite ir virkite dar 5-8 minutes.
Žingsnis 4
Nuimkite nuo ugnies ir viską sutrinkite trintuvu iki kreminės konsistencijos.
Kategorijos