Brokolių pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Brokolių pjaustymas

Paprastai kotletai patiekiami su garnyru arba padažu. Labai sveikas ir skanus patiekalas gaminamas su brokolių garnyru. Brokoliai pradėti valgyti dar V a. pr. m. e. šiaurės rytų Viduržemio jūros regione, tačiau dabar brokoliai dažniausiai auginami Azijoje. Ilgą laiką brokoliai buvo žinomi daugiausia Italijoje - pats šio kopūsto pavadinimas kilęs iš italų kalbos ir reiškia "ūgliai, šakelės".
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Brokolių pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Kiekvieną mėsos gabalą įtrinkite druska ir pipirais. Įkaitinkite grilio keptuvę ant vidutinės ugnies ir įpilkite alyvuogių aliejaus. Kepkite mėsą iš abiejų pusių po 5 minutes. Perkelkite kotletus į aukštą keptuvę, padidinkite kaitrą ir supilkite vyną. Troškinkite kotletus 20 minučių.

Žingsnis 2

Brokolių pjaustymas Žingsnis 2
Paruoškite brokolius. Puode užvirinkite 2 puodelius vandens, sudėkite brokolius ir virkite 2 minutes. Brokolius išmeskite į koštuvą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, supilkite cukrų ir kaitinkite, kol karamelizuosis, apie 1-2 minutes. Suberkite anakardžius ir juos lengvai paskrudinkite. Į riešutus sudėkite brokolius, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos