Brokolių salotos marinate pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Brokolių salotos marinate

Brokolių patiekalai buvo gaminami dar senovės Romoje, tačiau Europoje jie pasirodė tik XVI a. Prancūzijoje virėjai pamėgo brokolių skonį, todėl pradėjo juos patiekti su mėsa ir žuvimi. Paskui imta gaminti brokolių salotas, o laikui bėgant jos tapo atskiru ant stalo patiekiamu patiekalu.
Gaminimo laikas
1470 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
46 kcal.
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Brokolių salotos marinate Žingsnis 1
Kopūstus nuplaukite po tekančiu vandeniu. Žiedinį kopūstą ir brokolį išskirstykite žiedynais ir sudėkite į dubenį. Tada sudėkite plokštelėmis supjaustytą česnaką ir susmulkintas morkas.

Žingsnis 2

Brokolių salotos marinate Žingsnis 2
Sudėkite visus paruoštus ingredientus į didelį indą ir supilkite marinatą. Palikite daržovių salotas marinate 24 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos