Publikavimo data: 2024-03-23
Brokolių tyrė su obuoliais ant grietinėlės
Brokolių tyrė su obuoliais - originalus garnyras, kuris patiks geros mitybos šalininkams. Tiek obuoliuose, tiek brokoliuose gausu vitaminų, mineralų ir skaidulų, jie pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Dėl obuolių brokolių tyrė įgauna lengvo saldumo su malonia rūgštele, o grietinėlė suteiks švelnumo ir skonio.
Žingsnis 1
Brokolius padalykite į žiedynus, nupjaukite kietąją kotelio dalį.
Žingsnis 2
Obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite dideliais kubeliais.
Žingsnis 3
Brokolius sudėkite į puodą su vandeniu, pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite.
Žingsnis 4
Sumažinkite ugnį ir sudėkite obuolius. Išmaišykite ir virkite, kol brokoliai išvirs, 6-8 min.
Žingsnis 5
Nuimkite nuo ugnies, nusausinkite ir supilkite grietinėlę.
Žingsnis 6
Brokolius ir obuolius susmulkinkite blenderiu iki vientisos tyrės.
Kategorijos