Brokolių tyrė su obuoliais ant grietinėlės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Brokolių tyrė su obuoliais ant grietinėlės

Brokolių tyrė su obuoliais - originalus garnyras, kuris patiks geros mitybos šalininkams. Tiek obuoliuose, tiek brokoliuose gausu vitaminų, mineralų ir skaidulų, jie pasižymi antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Dėl obuolių brokolių tyrė įgauna lengvo saldumo su malonia rūgštele, o grietinėlė suteiks švelnumo ir skonio.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
64 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Brokolių tyrė su obuoliais ant grietinėlės Žingsnis 1
Brokolius padalykite į žiedynus, nupjaukite kietąją kotelio dalį.

Žingsnis 2

Brokolių tyrė su obuoliais ant grietinėlės Žingsnis 2
Obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite dideliais kubeliais.

Žingsnis 3

Brokolių tyrė su obuoliais ant grietinėlės Žingsnis 3
Brokolius sudėkite į puodą su vandeniu, pastatykite ant vidutinės ugnies ir užvirinkite.

Žingsnis 4

Brokolių tyrė su obuoliais ant grietinėlės Žingsnis 4
Sumažinkite ugnį ir sudėkite obuolius. Išmaišykite ir virkite, kol brokoliai išvirs, 6-8 min.

Žingsnis 5

Brokolių tyrė su obuoliais ant grietinėlės Žingsnis 5
Nuimkite nuo ugnies, nusausinkite ir supilkite grietinėlę.

Žingsnis 6

Brokolių tyrė su obuoliais ant grietinėlės Žingsnis 6
Brokolius ir obuolius susmulkinkite blenderiu iki vientisos tyrės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos