Bulgariškos paprikos žiemos aliejuje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Bulgariškos paprikos žiemos aliejuje

Skanus žiemos patiekalas, kuris tinka kaip garnyras prie mėsos, taip pat kaip priedas prie garnyro. Puikus saldus pipirų skonis ir švelni tekstūra nepaliks abejingų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
59 kcal.
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgariškos paprikos žiemos aliejuje Žingsnis 1
Stiklainis ir dangtelis turi būti sterilūs. Įkaitinkite orkaitę iki 110 laipsnių ir 20 minučių padėkite indus į ją.

Žingsnis 2

Bulgariškos paprikos žiemos aliejuje Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 3

Bulgariškos paprikos žiemos aliejuje Žingsnis 3
Į vandenį suberkite prieskonius, aliejų ir actą ir užvirinkite. Sudėkite paprikas ir virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių, kol paprikos taps minkštos.

Žingsnis 4

Bulgariškos paprikos žiemos aliejuje Žingsnis 4
Perkelkite paprikas į sterilizuotą stiklainį, užpilkite karštu sūrymu iš keptuvės ir uždenkite dangteliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos