Publikavimo data: 2024-03-27
Bulgariškos paprikos žiemos aliejuje
Skanus žiemos patiekalas, kuris tinka kaip garnyras prie mėsos, taip pat kaip priedas prie garnyro. Puikus saldus pipirų skonis ir švelni tekstūra nepaliks abejingų.
Žingsnis 1
Stiklainis ir dangtelis turi būti sterilūs. Įkaitinkite orkaitę iki 110 laipsnių ir 20 minučių padėkite indus į ją.
Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 3
Į vandenį suberkite prieskonius, aliejų ir actą ir užvirinkite. Sudėkite paprikas ir virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių, kol paprikos taps minkštos.
Žingsnis 4
Perkelkite paprikas į sterilizuotą stiklainį, užpilkite karštu sūrymu iš keptuvės ir uždenkite dangteliu.
Kategorijos