Publikavimo data: 2025-08-16
Bulgur sriuba su vištienos sultiniu
Bulgur sriuba su vištienos sultiniu yra skanus ir paprastas patiekalas. Bulgur grūdai verdant gali patrigubėti, tačiau šios kruopos niekada nesuyra. Be to, visos naudingosios medžiagos, kuriomis šis produktas prisotintas, išlieka nesugadintos. Dėl to bulguro sriubos yra nepaprastai naudingos. Receptuose nurodytą vandens kiekį galima sumažinti arba padidinti pagal pageidavimą, priklausomai nuo to, ar norite tirštos, ar skystesnės sriubos.
Žingsnis 1
Paruoškite sriubai skirtus ingredientus. Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Morkas ir bulves supjaustykite strypeliais. Paprikas, svogūnus ir pomidorus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Pradėkite virti sriubą. Sudėkite mėsą į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirinkite. Kaitindami nugriebkite susidariusias putas. Užvirus į puodą suberkite bulgurą ir bulves ir palikite virti ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Baigti gaminti. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite supjaustytas daržoves: morkas, svogūnus, paprikas ir pomidorus. Maišydami kepkite jas 2 minutes. Paruoštą kepsnį sudėkite į sriubą, įberkite druskos ir prieskonių. Virkite dar 15-20 minučių.
Kategorijos