Bulgur su džiovintais vaisiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Bulgur su džiovintais vaisiais

Pusryčiai yra vienas iš pagrindinių valgymų. Ryte turite suteikti savo kūnui jėgų ir energijos naujiems dalykams! Todėl dieną geriausia pradėti nuo košės! Bulgur košė su džiovintais vaisiais yra labai sotus ir kaloringas patiekalas. Bulgur - tai garuose virti ir išvalyti kviečiai. Ši košė labai populiari Artimųjų Rytų šalyse. Įdėjus sultenių, džiovintų slyvų ir abrikosų, patiekalas taps skanesnis ir saldesnis!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
375 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
49 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulgur su džiovintais vaisiais Žingsnis 1
Abrikosus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Bulgur su džiovintais vaisiais Žingsnis 2
Slyvas supjaustykite gabalėliais.

Žingsnis 3

Bulgur su džiovintais vaisiais Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą.

Žingsnis 4

Bulgur su džiovintais vaisiais Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite bulgurą.

Žingsnis 5

Bulgur su džiovintais vaisiais Žingsnis 5
Ant viršaus sudėkite susmulkintus džiovintus vaisius ir sultenes.

Žingsnis 6

Bulgur su džiovintais vaisiais Žingsnis 6
Bulgurą ir džiovintus vaisius užpilkite verdančiu vandeniu.

Žingsnis 7

Bulgur su džiovintais vaisiais Žingsnis 7
Uždenkite keptuvę dangčiu.

Žingsnis 8

Bulgur su džiovintais vaisiais Žingsnis 8
Virkite, kol vanduo išgaruos. Po to į bulgurą įpilkite medaus. Ingredientus gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos