Publikavimo data: 2024-04-14
Bulgur su džiovintais vaisiais
Pusryčiai yra vienas iš pagrindinių valgymų. Ryte turite suteikti savo kūnui jėgų ir energijos naujiems dalykams! Todėl dieną geriausia pradėti nuo košės! Bulgur košė su džiovintais vaisiais yra labai sotus ir kaloringas patiekalas. Bulgur - tai garuose virti ir išvalyti kviečiai. Ši košė labai populiari Artimųjų Rytų šalyse. Įdėjus sultenių, džiovintų slyvų ir abrikosų, patiekalas taps skanesnis ir saldesnis!
Žingsnis 1
Abrikosus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Slyvas supjaustykite gabalėliais.
Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite bulgurą.
Žingsnis 5
Ant viršaus sudėkite susmulkintus džiovintus vaisius ir sultenes.
Žingsnis 6
Bulgurą ir džiovintus vaisius užpilkite verdančiu vandeniu.
Žingsnis 7
Uždenkite keptuvę dangčiu.
Žingsnis 8
Virkite, kol vanduo išgaruos. Po to į bulgurą įpilkite medaus. Ingredientus gerai išmaišykite.
Kategorijos