Bulgur su vištiena aitriųjų paprikų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Bulgur su vištiena aitriųjų paprikų padaže

Skanus ir neįprastas receptas, kuris patiks visiems. Sotus patiekalas aštraus maisto mėgėjams.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.08/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Nuplaukite bulugurą ir kepkite jį 5 minutes.

Žingsnis 2

Bulgur su vištiena aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 2
Virkite kruopas vandenyje, kol vanduo išvirs (apie 10 minučių), ir pasūdykite.

Žingsnis 3

Bulgur su vištiena aitriųjų paprikų padaže Žingsnis 3
Mėsą supjaustykite griežinėliais ir kepkite, kol taps traški. Į mėsą įpilkite padažo, pipirų, druskos ir šiek tiek vandens. Troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Bulgurą sumaišykite su mėsa.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos