Bulguro kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Bulguro kotletas

Kotletai gali būti patiekiami su bulguru arba įvynioti į mėsą. Bulgur - tai perdirbti, džiovinti ir sėlenomis išvalyti smulkinti kviečiai. Jame yra beveik visų B grupės vitaminų, taip pat tokių maistinių medžiagų kaip beta karotinas, fosforas ir geležis. Bulgure taip pat yra riebalų rūgščių ir skaidulų. Pastarųjų vertė gerokai viršija grikiuose ir ryžiuose esančių skaidulų kiekį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
274 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.35/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulguro kotletas Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Dubenyje įmuškite kiaušinį, suberkite kmynus ir maltą imbierą. Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite bulgurą ir abrikosus. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bulguro kotletas Žingsnis 2
Paruoškite kotletus. Užtepkite įdarą ant kotletų ir išlyginkite. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos