Publikavimo data: 2024-06-13
Bulguro kotletas
Kotletai gali būti patiekiami su bulguru arba įvynioti į mėsą. Bulgur - tai perdirbti, džiovinti ir sėlenomis išvalyti smulkinti kviečiai. Jame yra beveik visų B grupės vitaminų, taip pat tokių maistinių medžiagų kaip beta karotinas, fosforas ir geležis. Bulgure taip pat yra riebalų rūgščių ir skaidulų. Pastarųjų vertė gerokai viršija grikiuose ir ryžiuose esančių skaidulų kiekį.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Dubenyje įmuškite kiaušinį, suberkite kmynus ir maltą imbierą. Pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite bulgurą ir abrikosus. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus. Užtepkite įdarą ant kotletų ir išlyginkite. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
Kategorijos