Publikavimo data: 2024-03-28
Bulvės česnakiniame padaže orkaitėje
Bulvės yra populiariausia daržovė, iš kurios visada galima pagaminti daugybę įvairių ir labai skanių patiekalų. Bulvės česnakiniame padaže tiks ne tik kaip puikus garnyras prie mėsos ar žuvies, bet ir kaip savarankiškas patiekalas. Bulvių virimas užtruks apie valandą, tačiau didesnę laiko dalį jos keps orkaitėje, todėl turėsite pakankamai laiko užsiimti savais reikalais arba ruošti kitus patiekalus. Iškeptos bulvės būna sultingos, traškios ir aromatingos.
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Šviežius krapus supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Neluptas bulves supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais (kaip kaimiško tipo bulvėms).
Žingsnis 4
Bulves, česnaką, druską, pipirus, grietinę ir krapus sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 5
Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 6
Bulves sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą. Dėkite bulves į įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.
Žingsnis 7
Patikrinkite, ar bulvės tinkamos, ir išimkite iš orkaitės.
Kategorijos