Publikavimo data: 2024-06-08
Bulvės grietinėje multicooker įrenginyje
Multicooker keptuvėje su grietine virtas bulves galima patiekti kaip pagrindinį patiekalą arba garnyrą. Toks patiekalas būna ypač minkštas ir skanus. Bulvės dažnai gardinamos česnaku, prieskoninėmis žolelėmis, prieskoniais. Su jomis ypač gerai dera krapai, bazilikai, rozmarinai, mairūnai, aitriosios paprikos, raudonieji pipirai (aštrieji ir paprikos), ciberžolė ir jos pagrindu pagaminti kario prieskoniai. Jei po ranka neturite bulvėms skirto prieskonių mišinio, galite naudoti vištienos prieskonių mišinį.
Žingsnis 1
Paruoškite kepsnį. Nustatykite "kepimo" arba "kepimo" režimą daugiafunkcinėje keptuvėje. Į dubenį įpilkite augalinio aliejaus ir jį įkaitinkite. Smulkiai supjaustykite svogūnus, perkelkite juos į multicookerį. Kepkite 3 minutes, reguliariai maišydami.
Žingsnis 2
Paruoškite bulves. Bulves supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėkite jas į multicookerį kartu su svogūnais ir gerai išmaišykite. Toliau kepkite "kepimo" režimu 20 minučių uždengę dangtį, maišydami kas 5 minutes.
Žingsnis 3
Patiekalą iškepkite iki virimo pabaigos. Į bulves įpilkite grietinės, druskos, provanso žolelių ir gerai išmaišykite. Dar 10 minučių virkite bulves tokiu pat režimu uždengę dangčiu.
Kategorijos