Publikavimo data: 2025-08-18
Bulvės, įdarytos česnakų ir svogūnų koše
Česnakų ir svogūnų koše įdarytos bulvės gali nustebinti išskirtiniu skoniu ir neįprasta patiekimo forma. Tai bus puikus garnyras prie mėsos patiekalų arba savarankiškas užkandis. Jam paruošti prireiks daug laiko, tačiau rezultatas bus to vertas. Turėtumėte rinktis didesnes bulves, kad į jas tilptų daugiau įdaro. Paruoštas patiekalas dėl česnakų ir prieskonių gaunasi labai kvapnus ir apetitiškas, tačiau kartu jis yra gana pigus ir įperkamas bet kokiai piniginei.
Žingsnis 1
Iškepkite bulves. Kiekvieną bulvę suvyniokite į foliją ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 1 valandą. Išvyniokite ir leiskite atvėsti. Padarykite nedidelį pjūvį ir šaukštu atsargiai išimkite bulvės minkštimą.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Svogūnus ir česnakus 5 min. pakepinkite augaliniame aliejuje, leiskite jiems atvėsti. Sumaišykite kepsnius su bulvių minkštimu, pienu, sviestu, druska, maltais juodaisiais pipirais ir bulvių prieskoniais.
Žingsnis 3
Patiekalą iškepkite iki virimo pabaigos. Ant bulvių paskleiskite įdarą ir 20 minučių pašaukite atgal į orkaitę. Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje.
Kategorijos