Bulvės, įdarytos sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Bulvės, įdarytos sūriu

Jaunos bulvės išverda labai greitai ir būna labai skanios.Šis variantas skirtas tiems, kurie nori pasigaminti šiek tiek sudėtingesnes bulves ir dėti jas į orkaitę du kartus. Išbandykite keptų bulvių po sūriu, įdarytų šonine, grietinės padažu su česnakais ir žolelėmis receptą!
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
299 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kruopščiai nuplautus ir nusausintus bulvių gumbus apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska, suvyniokite į foliją ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 30-40 minučių arba kol suminkštės.

Žingsnis 2

Kepkite šoninę sausoje keptuvėje, kol paruduos. Atidėkite į šalį ir popieriniu rankšluosčiu pašalinkite riebalų perteklių.

Žingsnis 3

Perpjaukite bulves išilgai, atsargiai išimkite šerdį iš kiekvienos pusės ir sudėkite jas į atskirą dubenį. Sudėkite keptą šoninę, tarkuotą sūrį, grietinę ir smulkintą česnaką. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Gautą įdarą sudėkite į bulvių ruošinius, ant viršaus užtepkite gabalėlį sviesto ir tarkuoto sūrio. Įdarytas bulves kepkite 190 °C temperatūros orkaitėje 10-15 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos