Bulvės ir grybai "Trys paslaptys" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Bulvės ir grybai "Trys paslaptys"

Šis konkretus bulvių su grybais receptas pasirodo labai skanus, toliau skaitykite keletą paslapčių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
60 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Bulvės ir grybai "Trys paslaptys" Žingsnis 1
Nulupkite bulves, nulupkite svogūnus. Svogūnus supjaustykite, kaip jums patinka. Aš juos supjausčiau kubeliais.

Žingsnis 2

Bulvės ir grybai "Trys paslaptys" Žingsnis 2
Keptuvėje su aliejumi pakepinkite svogūnus. Kol svogūnai kepa, nuplaukite grybus (aš turiu pievagrybių) ir supjaustykite juos taip, kaip jums patinka. Aš juos supjausčiau stambiais gabalais, nes kepant jie susitraukia.

Žingsnis 3

Bulvės ir grybai "Trys paslaptys" Žingsnis 3
Kai svogūnai paruduos, sudėkite grybus ir kepkite, kol išgaruos visas grybų skystis.

Žingsnis 4

Bulvės ir grybai "Trys paslaptys" Žingsnis 4
Kol grybai ir svogūnai troškinasi, supjaustykite bulves. Pirmoji paslaptis: aš jas pjaustau pusžiedžiais, taip daug skaniau.

Žingsnis 5

Bulvės ir grybai "Trys paslaptys" Žingsnis 5
Virtus grybus ir svogūnus perkelkite į lėkštę, į keptuvę (galite naudoti kitą keptuvę) įpilkite aliejaus. Kai aliejus įkais iki raudonumo, sudėkite bulves. Antroji paslaptis: dažnai nemaišykite, tegul gerai apkepa, apie 10 minučių nelieskite. Maždaug po 10 minučių atsargiai pamaišykite ir palikite dar 10 minučių nemaišydami.

Žingsnis 6

Trečioji paslaptis: antrą kartą maišant geriau pasūdyti, papipirinti ir pridėti mėgstamų prieskonių. Grybų nesūdykite ir nepipirinkite, tik bulves. Kai bulvės apkeps, sudėkite grybus ir išmaišykite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos