Publikavimo data: 2025-08-20
Bulvės ir grybai "Trys paslaptys"
Šis konkretus bulvių su grybais receptas pasirodo labai skanus, toliau skaitykite keletą paslapčių.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves, nulupkite svogūnus. Svogūnus supjaustykite, kaip jums patinka. Aš juos supjausčiau kubeliais.
Žingsnis 2
Keptuvėje su aliejumi pakepinkite svogūnus. Kol svogūnai kepa, nuplaukite grybus (aš turiu pievagrybių) ir supjaustykite juos taip, kaip jums patinka. Aš juos supjausčiau stambiais gabalais, nes kepant jie susitraukia.
Žingsnis 3
Kai svogūnai paruduos, sudėkite grybus ir kepkite, kol išgaruos visas grybų skystis.
Žingsnis 4
Kol grybai ir svogūnai troškinasi, supjaustykite bulves. Pirmoji paslaptis: aš jas pjaustau pusžiedžiais, taip daug skaniau.
Žingsnis 5
Virtus grybus ir svogūnus perkelkite į lėkštę, į keptuvę (galite naudoti kitą keptuvę) įpilkite aliejaus. Kai aliejus įkais iki raudonumo, sudėkite bulves. Antroji paslaptis: dažnai nemaišykite, tegul gerai apkepa, apie 10 minučių nelieskite. Maždaug po 10 minučių atsargiai pamaišykite ir palikite dar 10 minučių nemaišydami.
Žingsnis 6
Trečioji paslaptis: antrą kartą maišant geriau pasūdyti, papipirinti ir pridėti mėgstamų prieskonių. Grybų nesūdykite ir nepipirinkite, tik bulves. Kai bulvės apkeps, sudėkite grybus ir išmaišykite. Gero apetito!
Kategorijos