Publikavimo data: 2024-03-28
Bulvės, keptos kaip prie laužo.
Vaikystės, vasaros stovyklos, rudens susibūrimų ir ilgų žygių skonis. Skirtumas tik tas, kad nereikia ieškoti vietos stovyklavietei ir kaulų, tereikia įkaitinti orkaitę. Bulvės, keptos kaip ant laužo, puikus garnyras prie mėsos, šviežių salotų ar žuvies. Keptų bulvių įdaras bus sviestas su česnaku ir žolelėmis - mūsų nuomone, puikus derinys.
Žingsnis 1
Kepimo indą išklokite folija. Kiekvieną bulvę pabarstykite miltais ir sudėkite į formą. Dėkite indą į įkaitintą orkaitę 50 minučių.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką ir sumaišykite jį su minkštu sviestu bei prieskoniais.
Žingsnis 3
Perkelkite mišinį ant folijos. Jį išsklaidykite.
Žingsnis 4
Suvyniokite foliją ir suformuokite dešrą. Dėkite foliją į šaldiklį.
Žingsnis 5
Atsargiai sudėkite virtas bulves į gilią lėkštę. Perpjaukite bulves per pusę ir į kiekvieną įdėkite po gabalėlį sviesto ir česnako. Gero apetito!
Kategorijos