Publikavimo data: 2024-06-15
Bulvės, keptos multicooker keptuvėje su kiaulienos kepenėlėmis
Bulvėse yra daug krakmolo ir baltymų, taip pat vitamino C. Bulvėse gali būti kalio, fosforo, magnio ir kalcio. Įtraukdami bulves į savo racioną, galite jį papildyti kaliu, fosforu, magniu ir kalciu. Bulvėse taip pat yra svarbių mikroelementų.
Žingsnis 1
Supilkite aliejų į multicookerį, sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos. Tada sudėkite kepenėles ir nustatykite "Kepimo" režimą 5 minutėms.
Žingsnis 2
Tada sudėkite bulves, vandenį, grietinę, druską, maltus juoduosius pipirus ir įjunkite "Troškinimo" režimą 60 minučių. Kas 15 minučių būtina pamaišyti, kad patikrintumėte kiekvieno ingrediento paruošimo lygį.
Kategorijos