Bulvės, keptos po sūrio kepurėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Bulvės, keptos po sūrio kepurėle

Pagal mūsų receptą išvirkite bulves po sūriu su pienu ir kiaušinių įdaru. Dėl švelnios, burnoje tirpstančios tekstūros ir iškepusios sūrio plutos bulvės taps universaliu garnyru prie karštųjų patiekalų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, riešutai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paruoškite įdarą: dubenyje sumaišykite ¾ tarkuoto sūrio su pienu ir kiaušiniu, druska ir prieskoniais. Dėkite mišinį į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Įtrinkite kepimo formą česnaku ir išdėliokite bulves viena ant kitos.

Žingsnis 3

Supilkite įdarą ant bulvių, tolygiai paskleiskite likusį sūrį. Kepkite bulves 30-40 min. 180 °C temperatūros orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos