Publikavimo data: 2024-03-28
Bulvės, keptos su vištiena, grybais ir šparaginėmis pupelėmis
Keptos bulvės su grybais ir vištiena - sotus, maistingas patiekalas, idealiai tinkantis šventinei ir kasdienei mitybai. Paruoštas patiekalas, kuriame dera sotus garnyras ir švelni vištienos mėsa. Bulvės su grybais gaunasi sultingos ir aromatingos, lengvai gali pakeisti pilnaverčius pietus ar vakarienę. Sotus ir aromatingas patiekalas patiks visiems prie jūsų stalo sėdintiems svečiams.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite smulkiais kubeliais, o grybus - plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Atskirame inde sumaišykite bulves, grybus, šparagines pupeles ir vištienos filė.
Žingsnis 4
Viską pagal skonį pagardinkite majonezu, druska ir juodaisiais pipirais. Į padažą galima įdėti džiovintų česnakų ir paprikos, kad jis būtų aštresnis.
Žingsnis 5
Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus ir palikite patiekalą 10-15 minučių mirkti padaže. Viską perkelkite į kepimo indą.
Žingsnis 6
Kepkite patiekalą 180-190 ℃ temperatūros orkaitėje 40-50 min.
Žingsnis 7
Paruoštą karštą patiekalą išdėliokite į serviravimo lėkštes.
Kategorijos