Bulvės šoninės "odelėje" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Bulvės šoninės "odelėje"

Šis patiekalas itin maistingas, skanus ir lengvai pagaminamas. Labai patogus pasirinkimas netikėtiems svečiams ir geras būdas panaudoti virtų bulvių likučius.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Išvirkite bulves pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir nulupkite. Tinka mažos bulvės, dideles reikia perpjauti per pusę. Tarp puselių galima įdėti sūrio juostelę, mažąsias palikite taip, kaip yra.

Žingsnis 2

Kiekvieną bulvę apvyniokite viena ar dviem šoninės juostelėmis, dantų krapštuku priklijuokite po vieną ar dvi juosteles, kad jos neišsiskleistų. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką ir uždėkite ant viršaus.

Žingsnis 3

Bulvės šoninės "odelėje" Žingsnis 3
Sudėkite bulves ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkite 200 °C temperatūroje, kol šoninė paruduos (15-20 minučių).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos