Publikavimo data: 2024-06-16
Bulvės šoninės "odelėje"
Šis patiekalas itin maistingas, skanus ir lengvai pagaminamas. Labai patogus pasirinkimas netikėtiems svečiams ir geras būdas panaudoti virtų bulvių likučius.
Žingsnis 1
Išvirkite bulves pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir nulupkite. Tinka mažos bulvės, dideles reikia perpjauti per pusę. Tarp puselių galima įdėti sūrio juostelę, mažąsias palikite taip, kaip yra.
Žingsnis 2
Kiekvieną bulvę apvyniokite viena ar dviem šoninės juostelėmis, dantų krapštuku priklijuokite po vieną ar dvi juosteles, kad jos neišsiskleistų. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką ir uždėkite ant viršaus.
Žingsnis 3
Sudėkite bulves ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkite 200 °C temperatūroje, kol šoninė paruduos (15-20 minučių).
Kategorijos