Publikavimo data: 2024-06-09
Bulvės su česnakais, sūriu ir žolelėmis
Bulves su česnaku, sūriu ir žolelėmis galima greitai ir lengvai paruošti. Patiekalas atrodo pernelyg paprastas, bet iš tiesų jis gali paįvairinti įprastą valgiaraštį. Daugelis tautų bulves laikė antrąja duona, nes iš bulvių gaminama daugybė patiekalų ir be jų neapsieina nė viena šeima. Šiais laikais yra daugybė bulvių veislių, ir kiekviena jų yra unikali ir turtinga organizmui naudingų medžiagų.
Žingsnis 1
Nusausinkite bulves ir sudėkite jas į keptuvę su aliejumi. Kepkite, kol iškeps, apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Į bulves sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką ir žoleles. Išmaišykite ir kepkite ant didelės ugnies, kol bulvės taps auksinės spalvos. Sudėkite stambiai tarkuotą sūrį, išmaišykite ir išjunkite ugnį.
Kategorijos