Publikavimo data: 2024-06-09
Bulvės su daržovėmis ir kiauliena puoduose
Šiandien bulvės yra vienas iš dažniausiai naudojamų produktų. Tačiau taip buvo ne visada. Pavyzdžiui, Ispanijoje bulvės buvo mėgstamos dėl krūmų išvaizdos. O Anglijoje bulves auginantys ūkininkai buvo apdovanojami pinigais. Prancūzijoje bulvės buvo laikomos žemesniųjų klasių maistu.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę sudėkite nedidelius mėsos gabalėlius. Porą minučių pakepinkite ir sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Svogūnus pakepinkite iki auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Sudėkite mėsą ir svogūnus į puodus, įberkite druskos ir pipirų. Tada sluoksniuokite cukinijas.
Žingsnis 3
Kitoje keptuvėje porą minučių pakepinkite smulkiai supjaustytas bulves ir sudėkite morkas. Šiek tiek apkepkite ant mažos ugnies iš abiejų pusių.
Žingsnis 4
Ant cukinijų sudėkite bulves ir morkas. Ir užpilkite padažą, kuriam reikia sumaišyti: smulkintas petražoles, grietinę, druską ir pipirus. Pašaukite puodus į orkaitę maždaug 30-35 minutėms. Likus penkioms minutėms iki išjungimo apibarstykite tarkuotu sūriu ir vėl dėkite į orkaitę.
Kategorijos