Publikavimo data: 2024-06-23
Bulvės su dešra ir malta mėsa
Lengvai paruošiamas receptas sočių pietų ar vakarienės patiekalui. Jis paruošiamas greitai ir be nereikalingų pastangų. Patiekalas būna sultingas ir paskanintas grietinės padažu.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite žiedais.
Žingsnis 2
Keptuvėje apkepkite faršą.
Žingsnis 3
Dešrą sutarkuokite arba supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Sudėkite bulves į kepimo indą, šiek tiek pasūdykite ir užpilkite saulėgrąžų aliejumi.
Žingsnis 5
Kepkite orkaitėje 40 minučių 180˚C temperatūroje.
Žingsnis 6
Sumaišykite paruoštus padažo ingredientus: grietinę, miltus, dešrą, maltą mėsą ir prieskonius. Taip pat galite įdėti tarkuoto sūrio.
Žingsnis 7
Mišinį sudėkite ant bulvių. Kepkite orkaitėje dar 10 minučių, kol iškeps.
Kategorijos