Bulvės su dešra ir malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Bulvės su dešra ir malta mėsa

Lengvai paruošiamas receptas sočių pietų ar vakarienės patiekalui. Jis paruošiamas greitai ir be nereikalingų pastangų. Patiekalas būna sultingas ir paskanintas grietinės padažu.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bulvės su dešra ir malta mėsa Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite žiedais.

Žingsnis 2

Keptuvėje apkepkite faršą.

Žingsnis 3

Dešrą sutarkuokite arba supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 4

Bulvės su dešra ir malta mėsa Žingsnis 4
Sudėkite bulves į kepimo indą, šiek tiek pasūdykite ir užpilkite saulėgrąžų aliejumi.

Žingsnis 5

Kepkite orkaitėje 40 minučių 180˚C temperatūroje.

Žingsnis 6

Bulvės su dešra ir malta mėsa Žingsnis 6
Sumaišykite paruoštus padažo ingredientus: grietinę, miltus, dešrą, maltą mėsą ir prieskonius. Taip pat galite įdėti tarkuoto sūrio.

Žingsnis 7

Bulvės su dešra ir malta mėsa Žingsnis 7
Mišinį sudėkite ant bulvių. Kepkite orkaitėje dar 10 minučių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos