Bulvės su džiovintais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Bulvės su džiovintais grybais

Bulvės su grybais orkaitėje. Kai kurie grybautojai mano, kad džiovinti tinka bet kokie grybai. Tačiau iš tiesų kai kurios rūšys po tokios procedūros turi nemalonų kartumą. Geriausia žiemai ruošti baltuosius pievagrybius, pievagrybius, baravykus, pievagrybius, pievagrybius, pievagrybius, pievagrybius, pievagrybius, baravykus, pievagrybius, baravykus, pievagrybius, pievagrybius, raudonviršius ir raudonviršius.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Bulvės su džiovintais grybais Žingsnis 1
Paruoškite kepsnį. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite grybus, morkas. Kepkite jas ant vidutinės ugnies 2 minutes. Pabarstykite prieskoniais, uždarykite dangtį ir troškinkite dar 2 minutes.

Žingsnis 2

Bulvės su džiovintais grybais Žingsnis 2
Bulves ir grybus pašaukite į orkaitę. Sumaišykite kepsnį su bulvėmis. Įpilkite sojų padažo, druskos ir stiklinę verdančio vandens. Viską sudėkite į kepimo indą ir 30 min. siųskite į 200 ˚C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos