Publikavimo data: 2024-03-31
Bulvės su džiovintais grybais
Bulvės su grybais orkaitėje. Kai kurie grybautojai mano, kad džiovinti tinka bet kokie grybai. Tačiau iš tiesų kai kurios rūšys po tokios procedūros turi nemalonų kartumą. Geriausia žiemai ruošti baltuosius pievagrybius, pievagrybius, baravykus, pievagrybius, pievagrybius, pievagrybius, pievagrybius, pievagrybius, baravykus, pievagrybius, baravykus, pievagrybius, pievagrybius, raudonviršius ir raudonviršius.
Žingsnis 1
Paruoškite kepsnį. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite grybus, morkas. Kepkite jas ant vidutinės ugnies 2 minutes. Pabarstykite prieskoniais, uždarykite dangtį ir troškinkite dar 2 minutes.
Žingsnis 2
Bulves ir grybus pašaukite į orkaitę. Sumaišykite kepsnį su bulvėmis. Įpilkite sojų padažo, druskos ir stiklinę verdančio vandens. Viską sudėkite į kepimo indą ir 30 min. siųskite į 200 ˚C įkaitintą orkaitę.
Kategorijos